logo
logo

Innovatie door eigen R&D

Innovatief

Vanuit de eigen R&D ontwikkelt Bereila voortdurend innovatieve doseersystemen voor snackbar, restaurant en fastfoodbedrijf. Deze ontwikkelingen zijn steeds gericht op maximaal gebruiksgemak, efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit.
Bereila werkt tevens voor diverse gerenommeerde opdrachtgevers uit de foodindustrie en voor retail organisaties in binnen- en buitenland. Deze afnemers verlangen goed doordachte en efficiënte oplossingen die bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering. Duurzame oplossingen die eenvoudig zijn in gebruik en onderhoud en bovendien maximaal voldoen aan alle geldende hygiëne-eisen. In nauwe samenwerking met deze afnemers ontwikkelt Bereila voortdurend innovatieve systemen in de vorm van klantspecifieke doseersystemen en -oplossingen.

Vakmanschap

Dankzij de jarenlange kennis, ervaring en knowhow op gebied van ontwerp, constructie, metaalbewerking en toegepaste elektronica slaagt Bereila er steeds in een wezenlijke bijdrage te leveren aan de doelstellingen van haar afnemers en opdrachtgevers.