logo
logo

Point your mouse here to view a larger image

Gastronorm NEOdis dispensers

De norm van kwaliteit

De Bereila Gastronorm dispensers zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken en het buffet. Gemaakt voor het doseren en serveren van warme en koude sauzen uit Gastronorm bakken.

 Vertrouwde kwaliteit

De Gastronorm-serie is standaard uitgerust met de Bereila NEOdis dispenser, de meest hoogwaardige sausdispenser uit het Bereila assortiment. Geheel vervaardigd uit roestvaststaal, inclusief het pomphuis. Degelijk geconstrueerd en slijtvast, en met 36 maanden fabrieksgarantie!

Gebruiksvriendelijk en hygiënisch

Goed voor veel gebruiksgemak en een maximale efficiëntie. De Bereila Gastronorm dispensers laten zich licht en gemakkelijk bedienen. De pompen zijn eenvoudig te demonteren en laten zich vlot en gemakkelijk reinigen.

Een ruime keuze

Standaard zijn de Bereila Gastronorm dispensers verkrijgbaar voor bakken GN 1/3, GN 1/4 en GN 1/6. Daarbij kunt u kiezen uit een diepte van 150mm en 200mm. De Gastronorm dispensers zijn leverbaar zowel met de uitloop geplaatst aan de zijkant als met de uitloop vanuit het midden van de brede zijde. Uiteraard kunt u bij Bereila ook terecht voor de bijpassende Gastronorm bakken van een professionele kwaliteit

More product information

Voordelen van de Bereila Gastronorm dispensers

  • Eenvoudige, soepele bediening
  • Schoon en hygiënisch
  • Eenvoudig en geheel te demonteren en te reinigen
  • Robuust en degelijk gebouwd kwaliteitsproduct
  • 36 maanden garantie op de NEOdis dispenser